1 10 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
Ny logga nämforsen logo

Att göra – sommar

Under de långa och ljusa sommardygnen kan man göra många roliga saker.

Paddla kanot

På Ångermanälven och de många sjöarna och åarna som finns häromkring går det utmärkt att färdas med kanot. Förmodligen kommer ni att möta en bäver eftersom de är talrika här. Om man vill kan vi ordna en guidad tur eller att hyra en kanot.

Ridning

Vad kan vara bättre än att uppleva den vidsträckta skogen från hästryggen? Beroende på er vana kan vi ordna utflykter som är från två timmar långa.

Fiske

Omgivningarna runt hotellet erbjuder goda fiskemöjligheter. Här kan man fånga både Harr, Röding, Gädda och Abborre. Har du alltid drömt om att lära dig fiska med kastspö eller att få en Gädda på kroken? Vi kan göra det möjligt.

Följ med en erfaren flugfiskare på en eller flera dagars guidat fiskeäventyr. På vackra platser får du lära dig att kasta med spö och i forsande vatten fånga Harr och Öring. Där och i sjön kan du även kämpa med en Gädda. Gäddfiske är en fantastisk utmaning och erfarenhet. Du får lära dig vanliga metoder men även fiske med drag, trolling samt att agna med levande bete. Tidigare erfarenhet är inte nödvändig för denna upplevelse.

Om ni vill fiska på egen hand ordnar vi gärna fiskekort och utrustning åt er.

Vandring / cykling

I de djupa skogarna finns det fantastiska möjligheter att vandra eller att terrängcykla. Genom en del av urskogarna finns det markerade leder. Dessa är spännande och utmanande stigar som för dig riktigt nära den totala naturupplevelsen.

Vildsafari

Vägledd av en erfaren vildmarksguide kan man få upptäcka vildmarkens invånare, Älg, Rådjur, Lokatt och björn.

kano3kano1vissenwandelpad